העלאה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/03/2000 | 06:20 | מאת: יניב וויזל

אני בן 23 עוד מעט ויש לי בעיה שהירידה במשקל הולכת וגוברת ואני ממש מודאג מהבעיה הזו,אני מרגיש בטוב אבל לא יודע מה הסיבה לכך הגובה שלי 186 ס"מוהמשקל שלי לא עובר את ה65 קילו גרם למרות שניסיתי את הכל על מנת לעלות במשקל אך זה ללא תוצאה . אני אשמח לקבל את תשובתכם בנדון . נא לרשום באנגלית. תודה על הטיפול והיחס. יניב וויזל.

28/03/2000 | 18:54 | מאת: סמדר בן נון

hi u need to check your thyroid gland in a blood test. if u eat well there is no reason that u loosing weight.

מנהל פורום תזונה טבעית