פלפלים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/10/2005 | 23:11 | מאת: שלמה

האם עדיף לאכול פלפלים צהובים במקום אדומים, שבהם יש סלוניום?

לקריאה נוספת והעמקה
17/10/2005 | 09:34 | מאת: צביקה קורן

שלמה שלום, כדאי לאכול גם צהובים, גם כתומים ובמיוחד אדומים העשירים בויטמין C ובפיטוכימיקלים מונעי סרטן. בכל הפלפלים יש סולנין (לא סלניום). לא מומלץ לאכול פלפל ירוק. חג שמח צביקה

18/10/2005 | 11:32 | מאת: רלי

למה לא מומלץ לאכול פילפלים ירוקים?

מנהל פורום תזונה טבעית