בצל יבש

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/10/2005 | 01:40 | מאת: יניב

שלום רב אני מאד אוהב מאד לאכול בצל יבש האם ישנם תופעות לוואי לאיכלה זו כמובן שלא בהגזמה או מאידך יתרנות אם כן מהם?

לקריאה נוספת והעמקה
07/10/2005 | 06:27 | מאת: צביקה קורן

יניב שלום, בצל חי (יבש או ירוק) הוא מזון רב ערך בעל יתרונות רפואיים רבים (כמעט כמו השום). מלבד שפע של מינרלים וויטמינים הוא מכיל גם חומרים המחזקים את המערכת החיסונית, מונעים התקררות והצטננות ומונעים סוגים מסויימים של סרטן. במחקר שנערך במקסיקו נמצא, כי בקרב אנשים שהרבו באכילת בצל, היו פחות מקרים של סרטן הקיבה. כמובן שלא כדאי להגזים, כדאי לאכול עם סלט ומזון נוסף ואנשים עם רגישות בקיבה צריכים לאכול בצל מבושל, מאודה, או אפוי. שבת שלום צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית