האם בירקות יש פחמימות?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/08/2005 | 12:16 | מאת: שירן

שלום רב, אני בת 20 סובלת מהשמנת יתר מגיל צעיר השבוע התחלתי את "דיאטת סאות ביץ" הידועה כדיאטה בעלת 3 שלבים, השלב הראשון דוגל בהרחקת פחמימות בשבועיים הראשונים ולאחר מכן החזרתם בהדרגה ובכמות מעוטה. שאלתי היא האם מותר לי לאכול את כל סוגי הירקות ?? או שישנם ירקות שמכילים בפחמימות? לדוגמא דלעת? דלורית? הירקות בקבוצה הזאת.בנוסף רציתי לשאול האם ידועה לך הדיאטה הזאת והצלחותייה? בתודה מראש, שירן

18/08/2005 | 08:56 | מאת: בלה אגמון

שלום רב בירקות מסוימים יש הרבה מאד פחממות באחרים פחות. דלעת ודלורית עשירות יחסית עליך לבדוק כמה פחממות מותר בשלב זה. בקשר להצלחה של דיאטה - כמו כל דיאטה זה נחלק לשלבים יש את הירידה ויש את השמירה כדי לרדת אפשר לעשות כל סוג של דיאטה שמכניסה פחות קלוריות ממה שאת מציע אבל כדי לשמור יש צורך בתהליך הרבה יותר מעמיק.

מנהל פורום תזונה טבעית