בישול בסיר לחץ

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/05/2005 | 18:26 | מאת: סיון

שלום רב ברצוני לשאול שאלה חשובה , אני נוהגת לבשל בסיר לחץ במיוחד מרקים. שאלתי היא האם אני הורסת את כל הויטמינים והמינרלים שבירקות ובבשר וכולי? הסיר חוסך לי המון זמן וכסף והוא נהדר במיטבח... ומה לגבי בישול רגיל שעורך כמובן יותר זמן אבל לא בלחץ? האם גם שם הכל נהרס.? בתודה מראש!!

31/05/2005 | 21:43 | מאת: צביקה קורן

סיוון שלום, רוב הויטמינים נהרסים בחום, אבל המינרלים נשארים ולא נהרסים. ויטמין ב נהרס ב 60 מעלות. לכן חשוב לאכול גם פירות וירקות טריים יחד עם מזון מבושל. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית