ביצים סופר טריות - למה זה טוב ?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/04/2005 | 16:01 | מאת: סינדי

בסופרמרקטים נמכרות ביצים רגילות, ולצידן נמכרות ביצים הנקראות "סופר טריות" שמחירן גבוה יותר. הביצים הטריות אינן אורגניות, אלא מוגדרות פשוט ככאלה שהזמן שעבר מהטלתן ועד למכירתן קצר משמעותית. האם יש ייתרון כלשהו באכילת ביצים טריות יותר, מבחינת ערכן התזונתי ? האם יש הבדל בטעם ?

24/04/2005 | 09:21 | מאת: צביקה קורן

סינדי שלום, ביצים מאד רגישות לקילקול ולכן חשוב לאכול אותן טריות (לא יותר מחודש ממועד האיסוף). גם ביצים "סופר טריות" ששוכבות מספך ימים על המדף יכולות להתקלקל. כדאי לבדוק את תאריכי האיסוף והתפוגה. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית