שום, בצל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/04/2005 | 10:24 | מאת: בל

שלום, קראתי את הכתבה על סגולות השום והבצל. שאלתי היא, האם הם מאבדים מאיכותם בזמן הבישול או שמשהו מהטיב שלהם בכל זאת נשאר. ולגבי הבצל, הושם דגש בכתבה על בצל צהוב וסגול, האם הבצל הלבן חסר באותם אכויות. תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
04/04/2005 | 13:25 | מאת: צביקה קורן

בל שלום, אני לא יודע איזו כתבה קראת, בכל אופן מומלץ לאכול את השום והבצל בצורה חיה בסלט, בכריך, או בממרח טחינה, חצילים, חומוס וכד'. לאנשים עם קיבה רגישה כדאי לאכול מבושל, אפי או מאודה. בבישול הם מאבדים חלק מהאיכויות, אבל זה עדיין מזון מומלץ ומבריא. בבצל האדום יש חומר נוסף החסר בלבן, אבל זה לא מוריד מערכו של הבצל הלבן. במחקר שנערך במקסיקו נמצאו אחוזים נמוכים של סרטן הקיבה אצל אנשים שהירבו באכילת בצל. בהצלחה צביקה

04/04/2005 | 14:33 | מאת: בל

מנהל פורום תזונה טבעית