שום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/04/2005 | 14:52 | מאת: שושי

שום הוא מזון בריא מאוד. אך אם מציבים את תרומת אכילתו לבריאות לעומת הבעיות האסטטיות שהוא גורם לאוכלים אותו אין שום ספק שאסור לאכול אותו. הדברים אמורים רק לגבי שום הנאכל טרי. את ריח השום מהפה אי אפשר להוציא, לא עם שטיפה ולא עם אכילת מזון כזה או אחר. הריח לא בא ישירות מהפה כי אם מהקיבה, כמו כן הריח נודף מהגוף דרך הזיעה ודרך נקבוביות העור (אפשר להתקרב לאנשים האלה הם מסריחים בצורה מוטרפת והם לא מודעים לכך).השום גורם לגזים ונפיחויות. מדובר לא בצריכה מרובה מספיק שן ליום כדי לקבל את האפקטים השלילים שגורם השום. לכל אוכלי השום, תעשו טובה לאנושות, אתם לא חיים על אי בודד, אתם חיים בין בני אדם, תפסיקו לאכול שום. הנזק גדול מהתועלת.

לקריאה נוספת והעמקה
03/04/2005 | 16:55 | מאת: צביקה קורן

שושי, לא ברור לי על סמך מה החלטת שאם השום מסריח, "הנזק עולה על התועלת"? ברפואה הטבעית בכלל וברפואת הצמחים בפרט מיוחסות לשום תכונות ריפוי רבות, אשר חלקן הוכח במחקרים. להלן כמה מתכונות השום ויתרונותיו: מכיל בעיקר סולפור ("אנטיביוטיקה" טבעית), ויטמין C,B יש לו "מפתח" להשמדת וירוסים תכונות ריפוי (כפי שאושרו ע"י המחקר המודרני): • מחטא • מוריד לחץ דם וכולסטרול. • שומר על כלי הדם והנימים - ניקוי משקעים סידניים • שומר על שריר הלב ותומך בו. • יעיל נגד הרעלת ניקוטין. • טוב לטיפול בזיהומי מעיים, תולעים, שלשול ומחלות מעיים (גסטריטיס • בעל השפעה חזקה על מערכת הנשימה (מכיח, מעורר הזעה) • משמיד וירוסים מסוגים שונים. • משפר את חילוף החומרים בגוף • מסייע בכאבי ראש. • הוכח שיפור בטיפול בסרטן העור ובסוגי סרטן נוספים * יעיל כמזון מונע סרטן. לאור זאת, אני ממליץ להשתמש בשום באופן סדיר בצורה חיה, או באפיה, בישול או אידוי.

03/04/2005 | 18:04 | מאת: ליאת

מה התועלת בלנסח שאלה כל-כך "מתגרה"?

19/04/2005 | 23:06 | מאת: אני

שום זה טעים!!!!

מנהל פורום תזונה טבעית