סוכר בפירות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/03/2005 | 08:27 | מאת: חיה

בלה שלום את כותבת לי שהסוכר בפירות בריא. עד כמה שידעתי עד כה הסוכר בפירות הופך במהירת לשומנים בדם. האם את יכולה לומר לי מה בריא בסוכר שבפירות? בתודה מראש על תשובתך

לקריאה נוספת והעמקה
10/03/2005 | 21:18 | מאת: צביקה קורן

חיה שלום, מה שבריא זה מה שבא יחד עם הסוכר - ויטמינים, מינרלים, אנזימים, פיטוכמיקלים וסיבים תזונתיים. הסוכר עצמו הופך בסופו של דבר לגלוקוז כמו כל פחמימה אחרת. עודף סוכר הופך לשומנים, אבל 4 פירות ביום לא יזיקו לך. 4 עוגיות, או 4 קוביות שוקולד יזיקו הרבה יותר בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית