העלאה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/03/2000 | 11:27 | מאת: Vardi

אני אוכל המון, אוכל מזין והרבה, ובכל זאת איני מצליח להעלות במשקלי, מבנה גופי רזה, אני שוקל כ - 64 ק"ג על 1.86 מ'. מה אוכל לעשות (אני עובד במקביל בחדר כושר מתוך ניסיון להעלות מסת שרירים.) תודה.

22/03/2000 | 18:29 | מאת: סמדר בן נון

לורדי שלום אני לא יודעת כמה קלןריות אתה אוכל ביום וזה מה שחשוב.בכל אופן אתה צריך לאכול לפחות 4000 קלוריות כדי להשמין.אוכל משמין במיוחד הוא מקבוצת השומנים כמו אבוקדו טחינה חמאה זיתים שמן ואוכל מטוגן וכמובן פיצוחים. יש בשוק גם פורמולות מוכנות לשתיה כמו סקנדישייק או אנשור+ שנועדו למטרה זו. אני מציעה לגשת לדיאטנית שתחשב לך כמה אתה אוכל ותתאים לך תפריט נכון. בהצלחה, יפעת קליין

22/03/2000 | 20:26 | מאת: Vardi

אני אוכל את כל סוגי אבות המזון ובעיקר מהשומנים, אני אוכל כ - 5000 קלוריות ליום לערך במנות מגוונות. ראוי לציין שבעבר השתמשתי במוצר שמעלה משקל (הומלץ ע"י מאמן בחדר כוח) ועדיין לא הייתה תוצאה ראויה לציון

מנהל פורום תזונה טבעית