קמח לבן ואבץ

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/02/2005 | 18:42 | מאת: דרור

שלום. שמעתי שאכילת כמות גדולה של מזון מקמח לבן מונעת ספיגת אבץ בגוף. האם זה נכון? האם ידוע על סימוכין? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
26/02/2005 | 14:30 | מאת: צביקה קורן

דרור שלום, אכילת קמח לבו גורמת למחסור בויטמינים ומינרלים ולא רק באבץ. כדי לעכל קמח לבן ומוצריו הגוף נעזר באנזימים אותם הוא מייצר מחומצות אמינו, ויטמין ומינרלים. בניגוד לקמח מלא, קמח לבן לא מספק לגוף ויטמינים ומינרלים וכך נוצר מאזן שלילי. יתכן ותמצא מחקר ("סימוכין") לדברי ואולי לא, אבל זה המצב. אגב, זאת הסיבה שלאחרונה יש לחם לבן "מועשר" בויטמינים ומינרלים. מדוע לא לאכול לכם מלא שמועשר בצורה מאוזנת על ידי הטבע? בהצלחה צביקה

26/02/2005 | 15:38 | מאת: דרור

צביקה, תודה רבה על תשובתך

מנהל פורום תזונה טבעית