סוגי שמנים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/02/2005 | 21:43 | מאת: שאול

ידוע ששמן זית נחשב למעולה . אולם שאלתי היא: 1. לאחרונה צץ שמן האורז שאומרים שהוא טוב יותר משמן הזית. האם נכון ואם כן מה היתרון שלו? 2. מהי נקודת העשן של שמנים שונים המשמשים לטיגון ומהו השמן הטוב ביותר למטרה זו? בתודה

14/02/2005 | 07:47 | מאת: צביקה קורן

א. אני לא מכיר את שמן האורז ב. מי הם אלה "שאומרים שהוא טוב יותר משמן הזית"? אם תמצא את ההרכב שלו מבחינת יחס בין חומצות השומן שבו אוכל להתייחס. ג. אני מתנגד לטיגון. זה הופך כל שמן לרעיל. לא יודע על נקודת עשן. מומלץ שמן זית.

מנהל פורום תזונה טבעית