בישול גרעיני שבולת שועל ושעורה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/02/2005 | 21:35 | מאת: שאול

מהי הדרך הממולצת מבחינה תזונתית לבשל אותם ? האם צריך השרייה ולכמה זמן ( שמתי לב שזה מתחיל להחמיץ בהשרייה ארוכה)

07/02/2005 | 00:21 | מאת: מ

מה זה גרעיני שעורה? איפה משיגים?

07/02/2005 | 08:11 | מאת: צביקה קורן

שאול שלום, כדאי להשרות כמה שעות, אבל אפשר לבשל גם בלי השרייה. קטניות רצוי מאד להשרות לפחות 8 שעות בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית