שיבולת שועל ומוצרי חלב

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/01/2005 | 18:41 | מאת: יהודית

שלום. אני נוהגת לאכול פעם ביום צנצנת ביוגורט מעורב ב2-3 כפיות שבולת שועל. שמעתי שאכילת שיבולת השועל מונעת את ספיגת הסידן בגוף. האם זה נכון?

לקריאה נוספת והעמקה
24/01/2005 | 19:10 | מאת: צביקה קורן

יהודית שלום, בשיבולת שועל יש חצי מכמות הסידן שיש בכוס חלב (55 מ"ג ב 100 גרם לעות 100 מ"ג בכוס חלב). לכן לא רק שהיא לא מונעת ספיגת סידן, היא אפילו תורמת סידן. מזון עשיר בסיבים לא מסיסים, כמו סובין, פסיליום עשוי לספוח מינרלים שונים במעיים ובכלל זה סידן. בתיאבון צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית