טיגון בשמן זית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/01/2005 | 17:54 | מאת: ישראל

האם זה נכון שטיגון עמוק בשמן זית מסוכן ואפילו מסרטן בגלל ששמן זית מתפרק בטמפרטורה נמוכה יותר משמן סויה לדוגמא

11/01/2005 | 21:43 | מאת: צביקה קורן

ישראל שלום, זה נכון שטיגון עמוק בשמן כלשהו מסוכן ואפילו מסרטן. אני לא ממליץ לאכול מזון מטוגן, אבל אם אין ברירה עדיף טיגון קצר בשמן זית. בכל מקרה המבחן הוא העשן. אם השמן מתחיל להעלות עשן סימן שהוא נשרף ומזיק. ונשמרתם לנפשותיכם... צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית