פלפל ירוק חריף טרי...

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/01/2005 | 14:34 | מאת: נטע

שלום מעוניינת לדעת האם פלפל ירוק חריף טרי הינו בעל תכונות אנטיספטיות ,מחטאות? אני נוהגת לשלב את הנ"ל לעיתים קרובות ביחד עם האוכל. בנוסף הייתי רוצה לדעת מהו ערכו התזונתי של הפלפל הירוק החריף שנאכל בצורה הטריה שלו. בתודה לתשובתך! נטע

לקריאה נוספת והעמקה
06/01/2005 | 18:03 | מאת: צביקה קורן

נטע שלום, בגישת התזונה הטבעית מאד לא מומלץ לצרוך תבלינים חריפים ובכלל זה פלפל ירוק או אדום. התבלינים החריפים עלולים לגרום לכוויות ולכיבים במערכת העיכול. אצל מי "שרגיל" לחריף חלה התעבות הריריות של המערכת (תגובת הסתגלות של הגוף). אם את חייבת חריף עדיף פלפל אדום שיש בו פיטוכימיקל התורם לבריאות. בהצלחה, צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית