תחליפי סוכר לאפיה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/01/2005 | 00:46 | מאת: אמא

אני מחפשת תחליף סוכר מתאים לאפיה, שיהיה גם דל קלוריות! הממתיקים הנוזליים גורמים לעוגה להיות יבשה, כי חסר הנפח שנותן הסוכר. מצאתי ממתיק מצויין - כמו סוכר של סוויט דיאט - אך כמות הקלוריות שלו היא כמעט כמו של סוכר (372 לעומת 396). האם למישהו יש המלצות? תודה אמא

לקריאה נוספת והעמקה
05/01/2005 | 07:56 | מאת: צביקה קורן

הסטיביה היא תחליף סוכר טבעי המופק משורש ומעלים של צמח דרום אמריקאי ולכן אין לה את כל תופעות הלוואי של הממתיקים המלאכותיים. ניתן לרכישה בחנויות טבע ואצל מפיצי סנריידר.

05/01/2005 | 09:56 | מאת: אורה

שלום אמא אני מפיצה בחברת סאנריידר ואחות מוסמכת ותיקה ולכן אשמח אם תצרי איתי קשר בנוגע לסטיביה. כמו כן אוכל לתת לך עוד מידע חיוני וחשוב על תזונה ובריאות לך ולילדייך. אני בעצמי אמא ל - 2 ילדים. 054-5490967

09/01/2005 | 21:51 | מאת: עידית סער , נטורופתית

אמא יקרה, יש ממתיק טבעי, טעים ובעל איכות תזונתית, שיכול לשמש לכל מטרה. אם מעוניינת לשמוע, כיתבי לי ישירות לאי-מייל.

מנהל פורום תזונה טבעית