זרעי פישתן
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
אני אוכלת כל יום זרעי פישתן שלמים לאחר שהושרו במים רותחים והתרככו.האים יש להם אותו ערך תזונתי?
לקריאה נוספת והעמקה
שירה שלום, אין תועלת בזרעי פשתן שלמים (הקליפה קשה מדי והתוכן לא מתעכל) ואין תועלת בהרתחתם (הרתחה מקלקלת את השמנים שבזרע). כדאי לטחון ולאכול תוך 20 דקות לא לקנות טחון בחנות טבע לעצירות - להשרות בערב 2 כפיות במים רגילים ובבוקר לשתות בהצלחה צביקה .
תודה מקרב לב על ההתייחסות המהירה.ובהמשך האם יש מטחנה מיוחדת או איך טוחנים את הזרעים? ברצוני לציין שהפורום מקסים רציני ומרתק. יישר כח ושוב תודה.