אנטי אייג'ינג ואנטי-אוקסידנטים
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום, אני מעוניין לספר אנטי-אוקסידנטי להעביר חומר בנוגע למוצר חדש, anti aging, אנטיאוקסידנטי שהגיע מארה"ב והוא מלווה במכשיר המודד לראשונה במדויק רמת חמצון של אדם. אני בטוח שרבים כבר לוקחים ויטמין E, C או 10 Q ולא יודעים אם חל שיפור במצבם, ולכן ישמחו לאור החידוש שמוצר זה מציע. בגלל שהשיווק בארץ רק החל אשמח לשמוע דעות, להזמין להדגמות ומדידות, ולספר על החשיבות. [email protected] למנהלת הפורום - באם ניתן ע"פ חוקי הפורום אשמח לפרסם חומר על חשיבות נוגדי החימצון ועל המהפיכה שמסמלת המכונה בכך שהנושא לראשונה מדיד !
גילי שלום, א. הפורום לא נועד לפירסום מוצרים, דיאטות או תוספי מזון. לשם כך יש ערוצי פרסום בתשלום. ב. אני לא מוחק את הודעתך כדי שגם הגולשים וגם אתה תדעו ש"ההמצאה" לא כל כך מרשימה ומדהימה. אני מכיר מעל 10 אנטיאוקסידנטים עיקריים. המכשיר שלכם "מגלה" חוסר כללי באנטיאוקסידנטים. הוא לא מפרט איזה אנטיאוקסידנט חסרים, איזה בעודף ואיזה ברמה נורמלית. לדוגמה: אולי יש עודף ויטמין C וחוסר ב Q10 - מה המכשיר יראה? כמובן שבדרך כלל הוא מגלה חוסר ואז צריך לקנות במאות שקלים את תוסף התזונה (מולטיויטמין) שהחברה מוכרת. אז...כדאי שלא תטעה ותטעה ותדע לשאול את השאלות הנכונות את מי שמכר לך את הרעיון. צביקה
א. הדיון בנושא לגיטימי, אך לא ברור לי מדוע העוינות המשתמעת מדבריך. ב. החידוש הינה היכולת לתוצאה מדידה "המכשיר שלי" לא יראה בד"כ תוצאה מאכזבת, אלא את רמת החמצון כאשר עד כה היה צורך בבדיקת דם, ולכן המכונה מהפכנית. בנוגע למוצר, ישנם מחקרים רבים המראים קשר חיובי במיוחד בעירוב של כמה אלמנטים אנטי מחמצנים ולא לקיחת Q10 בלבד לדוגמא (אגב, מה זה עודף ויטמין C ?! שהרי ויטמין C מסיס במים !) והמוצר הוכח מחקרית כיעיל במיוחד, שכן שם דגש על ספיגה איכותית ולא מסה כמותית של ויטמינים/מינרלים. אשמח לפרט על התופעה הקבוצתית אך בשתי מילים: החומר האנטי מחמצן "תופס" רדיקל חופשי. לאחר הפעילות הכימית, הרדיקל קיים, אך חלש יותר ולכן מסב פחות נזק משמעותית. נמצא, שכאשר יש חומר אנטי מחמן אחר (אך מסוג דומה, לדוגמא החלק השומני בתא) החומר הנוסף נותן את אותותיו על הרדיקל החלש, ובכך מסייע אף יותר.