האם מזון מטוגן מאבד מערכו התזונתי?
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
נניח דגים , בשר , ירקות האם בטיגון הם מאבדים את ערכם ?
לא בהכרח. אם משתשמים במעט שמן מסוג איכותי אז הטיגון יכול אפילו להוסיף ערך תזונתי (קלוריות למשל וגם ויטמנים ) אבל בדרך כלל טיגון מוריד את הערך התזונתי כי הוא מוסיף המון קלוריות וגם ויטמנים ומינרלים נהרסים עקב תהליך הטיגון. אני בעד טיגון אבל מועט עם מעט שמן לא בשמן שעבר הרבה טיגונים ולא טיגון ממושך.
שמן קנולה הוא שמן איכותי?