התנפחות מתפו"א, עגבניה ופלפל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/10/2004 | 09:06 | מאת: דרור

אני בהריון בשבוע 13. זמן רב נמנעתי מאכילת תפו"א, עגבניות ופלפלים עקב התנפחות לאחר אכילתם. עכשיו בעקבות ההריון אני אוכלת אותם ואוכלת הרבה ונפוחה באופן תמידי. יש לי חשקים וקשה לי לוותר. מה יש במאכלים אלה שגורם התנפחות?

לקריאה נוספת והעמקה
27/10/2004 | 10:52 | מאת: צביקה קורן

דרור שלום, תפו"א, עגבנייה, פלפל וחצילים שייכים למשפחת הסולניים ואינם מומלצים לאנשים עם נטיה למחלות מפרקים או רגישות לסולנין (החומר הפעיל). כדאי להימנע, גם אם זה קשה. בנוסף, אני ממליף להימנע בתקופת ההריון מעודף מלח, קפאין, ממתיקים מלאכותיים ועישון - כולם עלולים לסכן את העובר והאם. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית