לאכול לחם ולרזות האמנם?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/08/2004 | 21:11 | מאת: מלי

כבר 25 ימים אני עושה את הדיאטה לפי כל החישובים אני צריכה להוריד במשקל גם רואים וירדתי רק שלושה קילו להמשיך או לא? דווקא זו הדיאטה שאיתה החזקתי מעמד הכי הרבה זמן זו דיאטה שמתאימה לי ואני בכלל לא רעבה בה לפני כמה דקות זללתי את כל העוגיות בבית כי נשברתי אוףףףףףףףףף זה קשה קשה קשה. מה אתם אומרים ? החלטתי להצטרף לתמיכה דרך האינטרנט ולפי התשובות אחליט אם אעזר בכם או לא קצת פוחדת מהמדיה הזו לא מכירה אותה אבל יש כאן את בלה וקראתי שהיא דיאטנית אז חשבתי לנסות כי אין לי אפשרות ללכת לדיאטנית בימי חיי הוצאתי המון כסף על דיאטות בשנה האחרונה עליתי כ10 קילו ולמרות שהיתה מסיבה במשפחה לא יכולתי לרזות כי אני אוהבת ממתקים ובצקים. ועכשיו הבטן שלי כל כך מרוצה והלב שלי כל כך בוכה. אוףףףףףףףףףףףף

לקריאה נוספת והעמקה
07/08/2004 | 15:48 | מאת: adi

מלי יקירתי, אמנם עכשיו נשברת, אבל זאת לא סיבה להמשיך בזלילה. אם הדיאטה שלך מאוזנת, תמשיכי בה! חשוב כן ללכת לאיש מקצוע, אפשר דרך קופת חולים. מקווה שעזרתי, עדי

07/08/2004 | 21:41 | מאת: בלה אגמון

היי מלי את צריכה דווקא התיחסות נפשית ופחות דיאטית. יש לך קושי פנימי הבא לידי ביטוי בחוסר שביעות רצון מגופך וניסיון לשלוט בו דרך דיאטה , דבר הגורם להשמנה ויצאה מאיזון. אין שום דרך מעשית לרזות בעזרת דיאטה ולהשאר רזה - דיאטות משמינות. את רואה בעצמך מה קורה לך. זה די לא משנה אם את עושה דיאטה מאוזנת או לא. עד שלא יפתר הקונפלקט הפנימי העומד בלב הבעיה לא תגיעי אל השקט המיוחל. עליך להגיע לאיזון פנימי ללא דיאטה. דיאטה רק מפרה את האיזון.

10/08/2004 | 14:33 | מאת: אופיר

מלי היקרה, דיאטת פחמימות מהסוג שאת עושה, אינה יכולה להצליח בטווח הארוך, שכן הגוף זקוק לאיזון תזונתי על מנת לחיות. כל אחד מ 50 מיליארד התאים במרכיבים אותנו זקוק לאינספור מרכיבים לשם תפקודו, מרכיבים אשר אינם נמנים כחלק מהלחם... אני מבין את תסכולך ואת רצונך לשינוי, ואכןניתן לעשות זאת, אבל רק על ידי סיפוק הגוף ולא ע"י הגברת המניעה ממנו. הסיפוק יבוא אם כן מהשלמות תזונתיות של אבני הבניין - חלבוני איכות, חומצות שומן, וגם חלבונים. נוסף על כך שלל המשלימים התפקודיים - ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. רק ביום שגופך יקבל את כל אלה, במינון גבוה, אז תפסיקי להרגיש רעב, תתחילי להרגיש מלאת אנרגיה וחיוניות ותגיעי למשקל מאוזן וטבעי. אם את רוצה לשמוע עוד בנושא אשמח לקבוע לך פגישת ייעוץ חינם. 052-8358206, אופיר.

מנהל פורום תזונה טבעית