גבינה 3% ?????

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/06/2004 | 23:51 | מאת: דפנה

יש לי שאלה דחופה- האם אכילת גבינות 3% מספקות את כמות הסידן כמו הגבינות השמנות יותר? נדמה לי ששמעתי שספיגת הסידן מגבינת 3% פחותה ולכן פחות בריאה, האם יש בזה אמת?

15/06/2004 | 13:09 | מאת: בלה אגמון

אכן מומלץ לאכל גבינות עם אחוזי שומן קצת יותר גבוהים היות ווטמין d הוא ויטמין מסיס בשמן ולכן צריך סביבה שומנית כדי להספג יותר טוב. שלוש אחוז זה גם בסדר לא כדאי לאכל אפס אחוז. חוץ מזה יש מקורות נוספים לוטמין d /

מנהל פורום תזונה טבעית