"קנדידה" איך מאבחנים ומטפלים ???

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/06/2000 | 08:30 | מאת: וינטרשטיין יצחק

עזרתכם בנידון - קנדידה

08/06/2000 | 00:03 | מאת: דר' מויסה ליאת

אני רופאת שיניים.קנדידה הינה פטריה הקיימת באופן טבעי בפה (פלורה מיקרוביאלית טבעית) במקרים מסויימים למשל מחלות כרוניות או ממושכות וכן לאחר טיפול אנטיביוטי ממושך המשנה את המאזן בין מרכיבי הפלורה הטבעית בפה ,הקנדידה מצליחה "לפרוץ" ולהתפתח.יש לה מראה קרקטריסטי(מיוחד) וכל רופא שיניים,אם הכוונה לקנדידה בחלל הפה, יכול לאבחן או לשלוח את המטופל לרופא המשפחה לבצע תרבית.הטיפול הוא ע"י תכשירים נוגדי פטריה המותאמים לטיפול בחלל הפה. כמובן רק רופאת השייינים או רופאת המשפחה יכולים לאבחן ולקבוע את הטיפול המתאים. מקווה שעזרתי.

21/09/2000 | 22:48 | מאת: [email protected]

הנני סובלת מפטריית הקנידדה מזה שלוש שנים כרגע מטופלת ע"י זריקות לא שזה עוזר מה עושים ?

21/09/2000 | 22:49 | מאת: חיה

הנני סובלת מפטריית הקנידדה מזה שלוש שנים כרגע מטופלת ע"י זריקות לא שזה עוזר מה עושים ?

מנהל פורום תזונה טבעית