אכילה נכונה לאחר צינטור

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/12/2003 | 16:54 | מאת: סילביה

לצביקה שלום, עכשיו, אחרי ה"סייפר" ולפני שאפגוש בדיאטן (ככה זה בקופת-חולים, נהיים יותר חולים מההמתנה הארוכה לאנשי מקצוע! :) ומכיון שבעבר אהבתי את עצותיך, ברצוני לדעת מה בריא יותר לאכול במצבי, ומה הם מיטיבים רק כשהם טחונים? למה אסור לבשל אותם? מיץ חמוציות=מועיל/מזיק? לגבי תה ירוק בתפזורת, מה הכמות המומלצת ואיך להכין? ו...תודה מראש, סילביה

לקריאה נוספת והעמקה
21/12/2003 | 21:22 | מאת: בלה אגמון

צביקה תענה אם אתה יכול. תודה

21/12/2003 | 22:57 | מאת: סילביה

לצביקה שלום, בשאלתי הראשונה חסר הקטע על מה ייטיב את מצבי? וכן נעלמה השאלה על זרעי הפשתן (פשתה), האם יש להם ערך תזונתי גם כשאינם טחונים? או מלוא תועלתם כשהם טחונים. אני מבינה גם שאסור לחמם אותם על ידי בישול כלשהו כי אז הם הופכים לרעילים? האם טונה מקופסא, או סרדינים מקופסה, ערכם הבריאותי כמו סלמון טרי, למשל?

מנהל פורום תזונה טבעית