xenical

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/06/2000 | 00:14 | מאת: אילנה

שלום, יש לי עודף משקל של קרוב ל- 60 קילו. אני לא רוצה לעשות שום ניתוח. אני גם יודעת שהכי טוב זה דיאטה מאוזנת בליווי לפעולה גופנית, אלא שלא יכולה ללכת עכשיו: יש לי כאבים נוראים בראש עצם הירך (ימין), ואני עובדת בישיבה מול המחשב. שמעתי על התרופה xenical, שמונעת ספיגת שומנים. אני מודעת שזה צריך להיותיחד עם דיאטה, ושזה לא תרופת פלא. הייתי רוצה לקחת את התרופה, שמעתי רבות וטובות עליה: יש תופעות לוואי איזה שהן? תודה מראש על התשובה

04/06/2000 | 22:54 | מאת: איתי ויזר

אילנה שלום תודה על פנייתך לפורום תזונה ודיאטה. עקב בעיות טכניות שאינן תלויות בנו, נבצר מכותבי דוקטורס לענות על שאלתך. אנו מתנצלים מראש על העיכוב בהעברת תשובה אישית ומדוייקת כפי שנהוג בפורומים של דוקטורס. עם פתירת התקלה אנו מבטיחים כי תשובה מפורטת ועניינית תנתן בהקדם. בתודה איתי ויזר מנהל קהיליית הפורומים צוות דוקטורס

19/08/2002 | 19:38 | מאת: אינה

לאילנה חשב על השחיה?

מנהל פורום תזונה טבעית