צנטרום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/06/2000 | 23:12 | מאת: ליאת

את שאלתי זו הפנתי לפורום רפואה כללית והם הפנוני לפורום זה. לפני מספר שנים היתה לצנטרום (כדורי ויטמינים) בעיה ספיגה בגוף 1 .האם ידוע לכם האם הבעיה נפתרה 2 .האם יש המלצות מוגדרות ללקיחת ויטמינים לאדם בריא ומעשן בן 40 בתודה מראש

04/06/2000 | 22:52 | מאת: איתי ויזר

ליאת שלום תודה על פנייתך לפורום תזונה ודיאטה. עקב בעיות טכניות שאינן תלויות בנו, נבצר מכותבי דוקטורס לענות על שאלתך. אנו מתנצלים מראש על העיכוב בהעברת תשובה אישית ומדוייקת כפי שנהוג בפורומים של דוקטורס. עם פתירת התקלה אנו מבטיחים כי תשובה מפורטת ועניינית תנתן בהקדם. בתודה איתי ויזר מנהל קהיליית הפורומים צוות דוקטורס

מנהל פורום תזונה טבעית