טיפול בשגדון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/05/2000 | 10:39 | מאת: אביב

שלום רב, מזה כשנה אני סובל מכאבים ברגלים. בתחילה בברך, אח"כ בבהונות הרגלים ובכף הרגל. בבדיקות הדם אובחנה רמת חומצת אורית גבוהה בין 8.7 ל-11. יחד עם זאת לא נראו ממצאים בצילומי רנטגן ואולטרא סאונד. בתחילה קיבלתי תרופות נגד דלקת שעזרו בצורה מאוד חלקית והכאבים לא חלפו. לפי הבנתי נשאר הטיפול המונע שבדרך כלל לא מתחילים אותו בזמן כאב. במשך תקופה זו נמנעתי מלאכול בשר ודגים ושאר מאכלים רוויי פורינים. ניסיתי גם טיפול הומאופתי תוך שימוש בתוספים שונים כמו אכיניצאה, מגנזיום B6, ויטמין E ועוד, ואף ב"תרופות סבתא" שונות כמו אכילת דובדבנים. בנתיים לפני כחודש התגברו אצלי הכאבים באזור הברך השמאלית ולמעלה. מן הצד השמרני שלי אני נוטה להתחיל בטיפול המונע (אפירינול) אך קראתי שיש לו תופעות לוואי רבות ולעיתים הרסניות. מן הצד השני כבר ניסיתי טיפול טבעי הכרוך בהוצאות רבות והייתי מעונין בטיפול ממוקד יותר בעל נסיון שיביא להעלמות הכאבים והורדת החומצה. אודה לכם אם תמליצו לי על דרך טיפול או מטפל מוסמך. (מאחר שאני שומר על כשרות איני יכול ליטול תרופות טבעיות שאין להם הכשר). ברכות לרפואה מהירה ושלימה לכולם, אביב.

04/06/2000 | 22:49 | מאת: איתי ויזר

אביב שלום תודה על פנייתך לפורום תזונה ודיאטה. עקב בעיות טכניות שאינן תלויות בנו, נבצר מכותבי דוקטורס לענות על שאלתך. אנו מתנצלים מראש על העיכוב בהעברת תשובה אישית ומדוייקת כפי שנהוג בפורומים של דוקטורס. עם פתירת התקלה אנו מבטיחים כי תשובה מפורטת ועניינית תנתן בהקדם. בתודה איתי ויזר מנהל קהיליית הפורומים צוות דוקטורס

מנהל פורום תזונה טבעית