ארוחת בוקר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/05/2000 | 01:28 | מאת: תמי

מכל ההמלצות..אני מבולבלת,בהקשר לאילו מרכיבי תזונה ובאיזה שעות. חלק אומרים שדברים כמחיים לא טוב מאוחר או שירקות זה לצהריים ודברי מתיקה...רק לא בבוקר. שאלותי בעיקרן הן מה בארוחת הבוקר? מה כדי לאכול בה ועד כמה?,אני אישית מאוד רעבה בבוקר,אוכלת דברים מכל הסוגים..פרות זה בסדר?,פרות חמוצים באמת אסור-למה זה גורם? באילו שעות הכי טוב לאכול את דברי הלחם (חיטה,שבולת שועל( זה בסדר לאכול הרבה מזה בבוקר?

04/06/2000 | 22:46 | מאת: איתי ויזר

תמי שלום תודה על פנייתך לפורום תזונה ודיאטה. עקב בעיות טכניות שאינן תלויות בנו, נבצר מכותבי דוקטורס לענות על שאלתך. אנו מתנצלים מראש על העיכוב בהעברת תשובה אישית ומדוייקת כפי שנהוג בפורומים של דוקטורס. עם פתירת התקלה אנו מבטיחים כי תשובה מפורטת ועניינית תנתן בהקדם. בתודה איתי ויזר מנהל קהיליית הפורומים צוות דוקטורס

מנהל פורום תזונה טבעית