תחליפי בשר מסויה[מוצרי טבעול וכו]

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/05/2000 | 14:55 | מאת: בתיה

ילדי לא אוהבים כלל מוצרי בשר .כתחליף הם אוכלים כל יום מוצרי סויה[טבעול] רציתי לשאול האם זה בריא?

04/06/2000 | 22:44 | מאת: איתי ויזר

בתיה שלום תודה על פנייתך לפורום תזונה ודיאטה. עקב בעיות טכניות שאינן תלויות בנו, נבצר מכותבי דוקטורס לענות על שאלתך. אנו מתנצלים מראש על העיכוב בהעברת תשובה אישית ומדוייקת כפי שנהוג בפורומים של דוקטורס. עם פתירת התקלה אנו מבטיחים כי תשובה מפורטת ועניינית תנתן בהקדם. בתודה איתי ויזר מנהל קהיליית הפורומים צוות דוקטורס

16/11/2000 | 01:04 | מאת: יובל

תחליפי בשר מסויה הם טעימים ומזינים. בטבעול יש את כל אבות המזון והויטמינים שיש בבשר, ועוד הרבה. למרות שבטבעול יש חלבון ביצה (אלבומין) שחלק מבני האדם רגישים אליו, מוצרי טבעול הרבה יותר בריאים מבשר. בקצרה, את וילדיך עושים את המעשה הנכון. לבריאות.

16/11/2000 | 01:04 | מאת: יובל

תחליפי בשר מסויה הם טעימים ומזינים. בטבעול יש את כל אבות המזון והויטמינים שיש בבשר, ועוד הרבה. למרות שבטבעול יש חלבון ביצה (אלבומין) שחלק מבני האדם רגישים אליו, מוצרי טבעול הרבה יותר בריאים מבשר. בקצרה, את וילדיך עושים את המעשה הנכון. לבריאות.

מנהל פורום תזונה טבעית