סטרואידים ודיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/05/2000 | 22:07 | מאת: מיטל

אני מטופלת בסטרואידים בתחילת דרכי. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם זה בסדר שאני שומרת על דיאטה? 2. האם הדיאטה (לא כסח) יכולה למנוע ממני את ההשמנה של הסטרואידים (עדיין לא התחלתי להשמין). 3. הפסקתי להוסיף מלח לאוכל טרי (לא מבושל, כמו סלט), האם גם זה יעזור לי למנוע השמנה? 4. אני אודה לכם מאוד אם תעדכנו אותי, במיוחד מה יכול לעזור נגד ההשמנה מסטרואידים ובנוסף כדי לשמור על בריאות טובה יחד עם הסטרואידים מה כדאי להוסיף למזון שלי? תודה , מיטל.

02/06/2000 | 23:50 | מאת: marsel

מיטל כתב/ה: ------------------------------- אני מטופלת בסטרואידים בתחילת דרכי. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם זה בסדר שאני שומרת על דיאטה? 2. האם הדיאטה (לא כסח) יכולה למנוע ממני את ההשמנה של הסטרואידים (עדיין לא התחלתי להשמין). 3. הפסקתי להוסיף מלח לאוכל טרי (לא מבושל, כמו סלט), האם גם זה יעזור לי למנוע השמנה? 4. אני אודה לכם מאוד אם תעדכנו אותי, במיוחד מה יכול לעזור נגד ההשמנה מסטרואידים ובנוסף כדי לשמור על בריאות טובה יחד עם הסטרואידים מה כדאי להוסיף למזון שלי? תודה , מיטל.

מנהל פורום תזונה טבעית