ארוחה אחת ביום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/05/2000 | 02:55 | מאת: יואב

רופא/ה שלום ! אני בן 24 ואוכל ארוחה אחת מלאה ביום - ארוחת הצהריים, ולעיתים שתיים. לעיתים נדירות מאד אני אוכל ארוחות בוקר, מתוך הרגל. אני אוכל אוכל בריא הכולל ירקות, פירות, גבינות ועוף. אני מתאמן כ- 3 פעמים בשבוע. רציתי לדעת האם תזונה כזו יכולה להזיק. יש לציין שאני אוכל כ- 120-130 גרם שוקולד ביום באופן כמעט קבוע. בתודה מראש, יואב.

04/06/2000 | 22:39 | מאת: איתי ויזר

יואב שלום תודה על פנייתך לפורום תזונה ודיאטה. עקב בעיות טכניות שאינן תלויות בנו, נבצר מכותבי דוקטורס לענות על שאלתך. אנו מתנצלים מראש על העיכוב בהעברת תשובה אישית ומדוייקת כפי שנהוג בפורומים של דוקטורס. עם פתירת התקלה אנו מבטיחים כי תשובה מפורטת ועניינית תנתן בהקדם. בתודה איתי ויזר מנהל קהיליית הפורומים צוות דוקטורס

מנהל פורום תזונה טבעית