diabet asking

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/05/2000 | 17:40 | מאת: kian eitan

לצוות רופאים שלום רב ! אני מבקשת להמליץ לי על תזןנה יומים של חולה סכרת המאוזנתעל ידי כדורים . ברצוני לדעת כמה מנות של חלבונים.. או פחמימות או שמנים אפשר לקבל ביוםץ בכבוד רב קיאן

04/06/2000 | 22:38 | מאת: איתי ויזר

איתן שלום תודה על פנייתך לפורום תזונה ודיאטה. עקב בעיות טכניות שאינן תלויות בנו, נבצר מכותבי דוקטורס לענות על שאלתך. אנו מתנצלים מראש על העיכוב בהעברת תשובה אישית ומדוייקת כפי שנהוג בפורומים של דוקטורס. עם פתירת התקלה אנו מבטיחים כי תשובה מפורטת ועניינית תנתן בהקדם. בתודה איתי ויזר מנהל קהיליית הפורומים צוות דוקטורס

מנהל פורום תזונה טבעית