דיאטה מתאימה בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/05/2000 | 10:17 | מאת: איריס

שלום, בזמן ההנקה אני חשה בתאבון מוגבר בעיקר לפחממות . הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות על מנת שזה לא יישנה וכן איזה סוגי דיאטה מתאימים לתקופת ההנקה

04/06/2000 | 22:36 | מאת: איתי ויזר

איריס שלום תודה על פנייתך לפורום תזונה ודיאטה. עקב בעיות טכניות שאינן תלויות בנו, נבצר מכותבי דוקטורס לענות על שאלתך. אנו מתנצלים מראש על העיכוב בהעברת תשובה אישית ומדוייקת כפי שנהוג בפורומים של דוקטורס. עם פתירת התקלה אנו מבטיחים כי תשובה מפורטת ועניינית תנתן בהקדם. בתודה איתי ויזר מנהל קהיליית הפורומים צוות דוקטורס

מנהל פורום תזונה טבעית