האכלת ילדים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/05/2000 | 23:09 | מאת: ברוריה

בני בן 5 , שוקל 12 ק"ג אוכל מעט מאוד ובמרבית הזמן מואכל ע"י הגננת,מטפלת או ע"י אמו. אין לא בעיה לאכול לבד מבחינה מוטורית ,הוא ילד חכם מאוד ,שכותב יפה וכו' ,לפני כשנה החלטתי שזה לא הגיוני להאכיל ילד בגיל כזה אז הוא פשוט הפסיק לאכול כמעט וירד במשקל ומהר מאוד חזרנו לסיפור האכלות? האם יש משהו שיכול לגרום לילד לתיאבון? שירצה לאכול ולא להכריח אותו ???? תודה מראש.

14/05/2000 | 22:39 | מאת: ברוריה

ברוריה כתב/ה: ------------------------------- בני בן 5 , שוקל 12 ק"ג אוכל מעט מאוד ובמרבית הזמן מואכל ע"י הגננת,מטפלת או ע"י אמו. אין לא בעיה לאכול לבד מבחינה מוטורית ,הוא ילד חכם מאוד ,שכותב יפה וכו' ,לפני כשנה החלטתי שזה לא הגיוני להאכיל ילד בגיל כזה אז הוא פשוט הפסיק לאכול כמעט וירד במשקל ומהר מאוד חזרנו לסיפור האכלות? האם יש משהו שיכול לגרום לילד לתיאבון? שירצה לאכול ולא להכריח אותו ???? תודה מראש.

מנהל פורום תזונה טבעית