השמנה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/08/2000 | 14:49 | מאת: מיכל

שלום! ילדתי לפני 9 חודשים. גובהי 164 ס"מ ומשקלי היה 60 ק"ג. עליתי 14 ק"ג בהריון והם לא ירדו. עשיתי בדיקות דם והכל בסדר (מבחינת בלוטת לימפה). אני אוכלת 900 קלוריות ליום כבר 6 חודשים (מרגע שגמרתי להניק), ואני בסטודיו C. מה קורה איתי? למה אני שמנה כל כך? בתודה

17/08/2000 | 14:55 | מאת: סמדר בן נון

מיכל שלום ומזל טוב, כדאי לך להתייעץ פנים אל פנים עם דיאטנית קלינית, כדי שתוכל לבדוק האם באמת את צורכת 900 קלוריות ליום (שזה מעט מדי!) ותייעץ לך האם יש עדיין מה לשנות בתזונה וכיצד לעשות זאת. תרגילים בסטודיו C טובים לחיזוק השרירים ולחיטוב הגוף, אבל כדי להוריד רקמת שומן עודפת יש לשלב גם התעמלות אירובית = הליכה, שחייה, אופניים וכד'. בבדיקות הדם את צריכה לברר לגבי תפקוד בלוטת התריס ולא בלוטת הלימפה. בהצלחה!

מנהל פורום תזונה טבעית