גרגירי חומוס

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/04/2024 | 10:03 | מאת: שירה

שלום לאהרון, האם צריך לבשל את גרגירי חומוס שקונים בסופר:שקית של גרגירי חומוס קפוא ? תודה שירה

שירה שלום לרוב, גרגירי החומוס שנמכרים בסופר כשמים קפואים כבר בושלו וטופחו, ולכן אינם דורשים בישול נוסף. אם יש תווית על האריזה שמציינת שהם כבר בושלו, תוכל להשתמש בהם ישירות מהאריזה ללא צורך בבישול נוסף. אם אין תווית כזו ואין הצהרה ברורה בנוגע לבישול, כדאי לבדוק את ההוראות על האריזה או להתייעץ עם עובדי הסופר. במקרה כזה, כדי להיות בטוח שהם מוכנים לאכילה, ייתכן שתצטרך לבשל אותם בצורה נוספת, אך בדרך כלל הם כבר בושלו וניתן להשתמש בהם מיידית.

מנהל פורום תזונה טבעית