בטטות וסלק אידוי ווטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/04/2024 | 16:00 | מאת: שיר

באיזה כלי ושיטה הכי בריא לאדות בטטות/סלק שתשאיר את כל הויטמינים והמינרלים חוץ מאכילתם חי? אם אפשר המלצה על כי באיא כמו נירוסטה תודה

בטטות צלויות או מבושלות מעט: צלויים או מבושלים מעט, הבטטות תופסות את כל טוב הויטמינים והמינרלים שבהן. זה נעשה בעיקר על ידי חיתוך דק של הבטטות ואז מריחתן במעט מים מתוקים ולסיס או שמירתן בחלקיקים קטנים ורכים בסיר מבושל רק עד התרככות . כבישה בחום נמוך: אם תרצה לאכול את הבטטות או הסלקים בצורה שלמה, כבישתם בחום נמוך עשויה להיות אפשרות מועדפת. זה יכול להיעשות בעזרת תנור . כאשר מכינים אותם כך, הם יישארו רכים ויהיו עדינים ופריכים. שימו לב שהשימוש בשיטות אלו מקל על עיכוב כל דברים רעים בטטות וסלקים, ובנוסף ניתן להוסיף תבלינים או רטבים טעימים כדי להבליט את הטעמים ולהעשות את המנה עוד יותר מעניינת.

מנהל פורום תזונה טבעית