שמן לטיגון הכי םחות מזיק

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/03/2024 | 01:21 | מאת: נתנאל

שלום אני יודע ששמן קנולה חמניות וכל שאר שמני המנועים הם לא בריאים בטיגון ובישול מצד שני שמן זית נהרס בטיגון איזה שמן ניתן להשתמש לצליה בגריל , טיגון וטיגון עמוק שלא יתחמצן לשומן טראנס וישמור כמה שיותר על הריכיבים שלו תודה

נתנאל שלום שמן זית: שמן זית הוא בריא ומתאים לטיגון, בגריל וטיגון עמוק. כשמשתמשים בשמן זית, כדאי לבחור בשמן זית כבישה קרה (שמן זית כתית) כדי לשמור על תכונותיו הבריאותיות. שמן זית מכיל חומצות שומן טובות, והוא יכול להתמודד עם טמפרטורות גבוהות בצליה12. שמן אבוקדו: שמן אבוקדו גם מתאים לטיגון ובגריל. הוא עמיד לטמפרטורות גבוהות ומכיל חומצות שומן טובות. שמן אבוקדו יכול להשתמש גם לטיגון עמוק1. שמן קוקוס: שמן קוקוס מתאים לטיגון עמוק. הוא עמיד לטמפרטורות גבוהות ונותן טעם מיוחד למאכלים. כמו כן, שמן קוקוס מכיל חומצות שומן מיוחדות שיכולות להיות מועילות לבריאות.

14/03/2024 | 00:03 | מאת: נתנאל

תודה רבה לך

מנהל פורום תזונה טבעית