האם התרופה נורמלקס הורסת משהוא בגוף?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/03/2024 | 23:58 | מאת: שיר

אני סובלת מטחורים והיציאות בגלל הכאב הן אחת ליומיים 1.האם התרופה נורמלקס הורסת משהוא בגוף? הכוונה אם כל הויטמינים והמינרלים ייצאו מהגוף? 2. האם היא גורמת נזק בתווך הארוך למעי?

שיר שלום מתנצל אבל אני לא יכול להתייחס לתרופות .אני באופן כללי ממליץ על טיפול תזונתי בשילוב צמחים שאין להם תופעות לוואי כמו תרופות . פני להרבליסט / נטורופת כדי להבין את שורש הבעיה ולתת את הפתרון המתאים .להשקיע בבריאות זו השקעה לחיים טובים יותר

מנהל פורום תזונה טבעית