עייפות מתישה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/03/2024 | 20:50 | מאת: יאיר

מה גורם לעייפות חוץ מאינסומניה והאם יש קשר בין זה שאני עייף בעיר שאני גר בה/מחוץ ממנה אז שם לא קורה כלום?

יאיר שלום עייפות יכולה להיות תופעה מרובה גורמים. חלק מגורמים לעייפות: חיים יומיים: עייפות נגרמת לעיתים על ידי גורמים כמו אי שינה טובה או חוסר פעילות גופנית. תרופות: ייתכן שתרופות מסוימות גורמות לעייפות. דיכאון: עייפות עשויה להיות סימפטום של מחלה שדורשת טיפול. מחלות כרוניות: עייפות עשויה להיות סימפטום של מחלות כמו סוכרת, אנמיה, פיברומיאלגיה, דלקת כלי הדם, דיכאון, עייפות כרונית, ועוד. השוואת עייפות בעיר ומחוץ לה: עייפות עשויה להיות תלוית מקום. יתכן שבעיר שאתה גר בה, ישנם גורמים נוספים שמשפיעים על העייפות, כמו לחץ רוח, רעש, זיהום או תנאי עבודה. מחוץ לעיר, הסביבה יכולה להיות שונה. יתכן שהיא יותר שקטה ופחות מפריעה לך, מה שיכול להשפיע על הרגשת העייפות. בכל מקרה, כדאי להתייעץ עם נטורופת כדי לקבוע את הסיבה לעייפות ולקבוע את הטיפול המתאים.

מנהל פורום תזונה טבעית