יוגורט עם ארוחת הבוקר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/02/2024 | 18:38 | מאת: מנשה

האם נכון לשלב יוגורט עם ארוחת הבוקר, או שהוא פוגע בעיכול שאר המזון ?

מנשה שלום שלב יוגורט עם ארוחת הבוקר הוא תלוי במספר גורמים, כמו סוג היוגורט, הכמות שאתה אוכל, והאם יש לך בעיות עיכוליות מוגדרות. הנה כמה נקודות לשיקול: סוג היוגורט: יוגורט טבעי (ללא תוספת סוכר) הוא בחירה טובה. הוא מכיל חיידקים טובים (פרוביוטיקה) שיכולים לתמוך בבריאות המערכת העיכולית. כמות: אם אתה אוכל כמות קטנה של יוגורט, זה יכול להיות חלק מארוחת הבוקר שלך. יוגורט יכול לספק חלבון, קלציום ואחרים. בעיות עיכוליות: אם יש לך בעיות עיכוליות, כמו רגישות ללקטוזה או רגישות למוצרי חלב, יש להיות זהיר עם היוגורט. יש לבדוק אם יש לך תגובות לאחר הצריכה. המלצה כללית: אם אתה אוהב יוגורט והוא מתאים לך, תוכל לשלב אותו בארוחת הבוקר. זכור להאכול במידה סבירה ולהקפיד על תזונה מאוזנת.

01/03/2024 | 19:16 | מאת: מנשה

תודה, תשובה מפורטת ועוזרת.

מנהל פורום תזונה טבעית