תכולת אגוזי מלך בצריכה יומית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/01/2024 | 19:26 | מאת: מנשה

כיום אני צורך יומית 5 סוגי אגוז: קשיו, פיסטוק, שקד, אגוזי ברזיל ובוטנים, הכול לא קלוי. האם חשוב להוסיף אגוזי מלך?

מנשה שלום אגוזי מלך הם מקור טוב לחומצות שומן רב בלתי רוויות, שנחשבות טובות לבריאות, ומוכרים כאחד המקורות הצמחיים העשירים בחומצה 'אלפא לינולינית’. הם גם מכילים סיבים תזונתיים, חלבונים, מינרלים, וויטמינים. מחקרים מציינים שאגוזי מלך יכולים לתמוך בבריאות הלב, למנוע מחלות לב וכלי דם, לחזק את העצמות, ואף לשפר את התפקוד הקוגניטיבי. אגוזי מלך מכילים גם מלטונין, שמסייע לשינה איכותית, והם עשירים בנוגדי חמצון. עם זאת, כמו כל האגוזים והזרעים, אגוזי מלך מכילים כמות גדולה של קלוריות ושומן, ולכן מומלץ לצרוך אותם במתינות. המלצה נוספת להשרות אותם במים לפחות שעתיים לפני הצריכה כדי לנטרל את החומצה phytic acid

29/01/2024 | 18:09 | מאת: מנשה

תודה על התשובה המפורטת.

מנהל פורום תזונה טבעית