נה עובר על הגוף

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/01/2024 | 23:01 | מאת: רונן

האם זה אומר שאני במסלול הנכון אם אני לוקח תרופה לאינסומניה+עושה קצת דיאטה והשינה שלי חזרה להיות כמו פעם שהייתי צעיר אבל עדיין קצת עייפות ביום/חולשה מה ההלך רוח של זה ?

רונן שלום השיפור באיכות השינה שלך הוא סימן מעודד, אך העייפות והחולשה שאתה מרגיש במהלך היום עשויות להיות תוצאה של מספר גורמים, כולל את התרופה שאתה משתמש בה לטיפול באינסומניה. יתכן והתרופה משפיעה על איכות השינה שלך או על רמת האנרגיה שלך במהלך היום. בנוסף, יתכן והדיאטה שאתה עוקב אחריה משפיעה על רמת האנרגיה שלך. אני ממליץ לך לדבר עם הרופא שלך או עם דיאטנית מוסמכת על מנת לוודא שהתזונה שלך מאוזנת ומספקת לך את כל החומרים הדרושים. כמו כן, יתכן ותרצה לדבר עם הרופא שלך על התרופה שאתה משתמש בה לטיפול באינסומניה, ולבדוק אם יש צורך לשנות את המינון או להחליף את התרופה . אני ממליץ לך להמשיך לעקוב אחרי התחושות שלך ולשתף את הרופא שלך בכל שינוי שאתה מרגיש. זה יכול לעזור לך למצוא את הטיפול המתאים ביותר עבורך .

מנהל פורום תזונה טבעית