פיטוסטרולים של איזו חברה מומלץ?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/01/2024 | 21:44 | מאת: שרון - טבעונית

היי ניתן לקבל ממכם המלצה על תוסף המכיל פיטוסטרולים להורדת כולסטרול רע? יש של אלטמן אך איזה מניסיונכם של הכי יעיל? תודה

שרון שלום פיטוסטרולים הם רכיבים צמחיים שנמצאים בשיפון, בחיטה מלאה, בזרעים, באגוזים, בירקות ובפירות. מחקרים מראים שהם יכולים להפחית את רמת הכולסטרול הרע בדם. אם אתה מחפש תוסף תזונה שמכיל פיטוסטרולים, ישנם מספר אפשרויות. לזכור שכל תוסף תזונה צריך להיות חלק מתזונה מאוזנת ולא להחליף אותה . כמו כן, תמיד מומלץ להתייעץ עם נטורופת על מנת לראות את התמונה הבריאותית הכוללת ולקבל המלצות איך לשפר את אורח החיים .

מנהל פורום תזונה טבעית