עייף רוב היום.

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/12/2023 | 20:30 | מאת: חגי

אני סובל מעייפות כרונית/אינסומניה והתחלתי לקחת b12 וגם לעשות דיאטה ויש קצת הקלה אבל אני עדיין לא יושן נורמלי מה עושים בשביל להפסיק להיות עייף וכו'

חגי שלום העייפות הכרונית שאתה סובל מימנה יכולה לנבוע ממספר גורמים כדי לזהות את הגורמים יש צורך בתשאול ואבחנה מקיפים ממליץ לפנות לנטורופת על מנת שילמד את אורחות חייך , יראה את בדיקות הדם ישתמש בכלים תומכים כמו אירדיולוגיה ,ואבחון לשון . אחד הדברים שיעלו בתשאול הוא זמני השינה והקפדה על המחזור הצירקדי . בהצלחה .

מנהל פורום תזונה טבעית