שאלה בנושא חברת ויטמנים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/12/2023 | 11:38 | מאת: דליה

שלום רב האם אתה מכיר חברת ויטמנים בשם- ד"ר ויטמין? אם כן, האם המוצרים של החברה הנ"ל מאושרים ע"י ה-fda ומשרד הבריאות? אודה לך מאוד על תשובתך.

דליה שלום חברת “ד"ר ויטמין” היא חברה ישראלית שמתמחה בייצור תוספי תזונה. החברה מתמקדת בפיתוח תוספי תזונה איכותיים, ומטרתה להביא לשוק תוספי תזונה באיכות הגבוהה ביותר. לגבי האישורים של ה-FDA ומשרד הבריאות, אני לא מצאתי מידע מסוים בנושא. יש לציין שה-FDA לא מאשרת תוספי תזונה באופן כללי, אלא מספקת הנחיות ליצרנים לוודא שהמוצרים שלהם מאובטחים והטענות שהם עושים מתומכות במדע. בנוסף, משרד הבריאות בישראל מספק הנחיות ורגולציה לתוספי תזונה. אני ממליץ לפנות ישירות לחברת “ד"ר ויטמין” או למשרד הבריאות בישראל כדי לקבל מידע מדויק ועדכני בנושא.

מנהל פורום תזונה טבעית