חמין שעשוי רק מקטניות ללא טופו וסויה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/12/2023 | 09:28 | מאת: שרון - טבעונית

האם בחמין שעשוי רק מקטניות ללא טופו וסויה נותרים חלבון, ברזל וסידן אם הקטניות נמעכות ומתפרקות בגלל הבישול הארוך?

שרון שלום בישול ארוך של קטניות יכול להשפיע על תכולת החלבון, ברזל וסידן שלהן. עם זאת, זה לא נותן להם להימחק לחלוטין. החלבון, הברזל והסידן עדיין יהיו נוכחים בקטניות, אם כי ברמות נמוכות יותר. זה משמעותי במיוחד אם אתה משתמש בקטניות כמקור העיקרי שלך לחלבון, ברזל או סידן. לגבי היתרונות של סוגי שעועית ראה בתשובתי הקודמת

מנהל פורום תזונה טבעית