התלבטות על דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/12/2023 | 17:54 | מאת: רונה

אני התחלתי דיאטה (ים תיכוני) ורוצה לדעת אם תביא תוצאות גם בלי להתעמל/תרופות הרזיה אם אני יתמיד בה ?

הדיאטה הים-תיכונית מוכרת כאחת מהדיאטות הבריאות ביותר בעולם. היא מדגישה את המזון המועשר בתזונה, כמו פירות, ירקות, שמן זית, דגים, קטניות, אגוזים, זרעים, ודגנים מלאים. מחקרים רבים הציגו את היתרונות הבריאותיים של הדיאטה הים-תיכונית, כולל ירידה במשקל, ירידה בדלקת, וסיכון נמוך יותר למחלות כרוניות. אף על פי כך, חשוב לזכור שהדיאטה הים-תיכונית היא חלק מאורח חיים בריא, שכולל גם פעילות גופנית קבועה. תוצאות הדיאטה עשויות להשתנות בהתאם לגורמים שונים, כולל הגנטיקה, הגיל, המגדר, והרמה של הפעילות הגופנית. אם אתה מתכנן להמשיך בדיאטה הים-תיכונית ללא תרופות להרזיה או תרגול, ייתכן שתראה שיפורים בבריאותך, אך זה יכול להיות פחות משמעותי מאשר אם היית משלב גם תרגול קבוע. אני ממליץ להתייעץ עם נטורופת על מנת שיראה את התמונה הרחבה וידייק את התזונה למצב בריאותך

מנהל פורום תזונה טבעית