איך להפסיק שלשול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/11/2023 | 09:04 | מאת: טובה

האם שלשול שמופיע פעם בכמה חודשים ואני הייתי פעם כרונית איתו אבל עכשיו זה נהיה קצת יותר טוב מה זה אומר עליי

טובה שלום 1. אם השלשול מופיע אחת לכמה חודשים , כשהתחלת משלשול כרוני זה אומר שעשית שינוי באורח חיים . מגיע לך כל הכבוד על השינוי תמשיכי להתמיד . 2. השלשול יכול להגרם ממספר רב של גורמים א. וירוסים או חיידקים ב. הרעלת מזון ג. תרופות מסוימות ד. תגובה למזונות מסוימים . ה. מחלות מעיים כרוניות ו. זיהומים ז. מצב נפשי 3. כדאי לנהל מעקב מה הגורם או הגורמים שהביאו אותך למצב של שלשול . כך שתוכלי להימנע ממצבים אלו . 4. מומלץ להיות בהשגחה ולהתייעץ עם נטורופת כדי לוודא שכל המערכות תקינות . 5. עדיף תמיד להקדים תרופה וזאת על ידי מעקב מקצועי .

מנהל פורום תזונה טבעית